Pas evidentimit të situatës me ndotjet, Saranda Web organizon aktivitete sensibilizuese

24/01/2220:05

Shperndaje:

Pas konstatimive të kryera në terren me situatën e ndotjeve në luginat e lumenjve Kalasë dhe Bistricë, mbetje të cilat më pas përfundojnë në grykëderdhjen e Kanalit të Çukës, duke u shpëndarë në plazhet e Sarandës dhe tabanin e detit, Saranda Web ka organizuar disa takime sensibilizuese me institucione dhe banorë në zonat e luginave të këtyre 2 lumenjve.

Takimet janë zhvilluar me drejtues dhe stafin e Bashkisë Delvinë, Bashkisë Finiq, banorë të zonës, duke përfshirë banorë të Kalasës, Vrionit, Cukës etj.

Gjatë këtyre takimeve është kërkuar marrja e masave për shtimin e kontenierëve për mbeturina nga ana e institucioneve dhe sensibilizimi, ndërgjegjësimi dhe bashkëpunimi i banorëve të këtyre zonave për situatën e krijuar nga ndotja në këto zona dhe parandalimin e ndotjes së zonës.

VIDEO


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.