Njoftim punësimi në Call Centre në Sarandë

Së shpejti hapet në Sarandë CALL CENTER dhe kërkon të punojë persona të cilët duhet:
– Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi
– Të flasin perfekt greqisht
– Të dine të përdorin kompjuterin

Paga baze 30.000 lekë të reja në muaj dhe mundësi bonusesh.
Të interesuarit të kontaktojnë në tel: 0685353033 ose Email: [email protected]