Njoftim punësimi në Atlantis Hotel & Apartments në Ksamil

.
Kërkohen punonjëse si sanitare dhe mirëmbajtëse në Atlantis Hotel & Apartments në Ksamil.
Paga shumë e mirë! Gjithashtu sigurohet fjetja, ushqimi dhe sigurimet. Të interesuarit të kontaktojnë në 0696453007 ose në instagram @atlantishotelapartments