Natë horrori në Delvinë, helmohen qentë e rrugëve. Aktivistët drejtojnë gishtin ndaj Bashkisë

Nata e kaluar ka qenë vërtetë një natë horror në qytetin e Delvinës. 6 qenë rrugësh janë gjetur në vende të ndryshme të helmuar dhe të pa jetë.
Ende nuk dihet se kush mund të jenë autorët e kësaj ngjarjeje makabër, por aktivistët kanë drejtuar gishtin drejt Bashkisë Delvinë.