Manastiri i 40 Shenjtorëve mbetet i pavizitueshëm për shkak të rrugës

10/05/1819:43

Shperndaje:


Manastriri i 40 Shenjtore nga i cili mendohet se ka marre emrin qyteti i Sarandes fatkeqesisht mbetet nje pike gati e pavizitueshme nga turistet.
Kjo per shkak te gjendjes se rruges e cila ne disa segmente eshte shume e veshtire per automjetet.
Eshte nje gjatesi rruge prej 600 m e cila eshte e paasfaltuar dhe ne disa pjese e gerryer nga ujrat e shirave
Megjithese dita e sotme perkonte edhe me ardhjen e anijeje turistike e cila ka sjelle mbi 2 mije vozitore ne qytetin e Sarandes, ky manastir eshte vizituar sot nga vetem 2 prej tyre.
Nderkohe kjo pike, pavaresisht se eshte pika me e afert (vetem 4 km nga porti) ne krahasim me pika si Butrinti, Finiqi, Manastiri i Mesopotamit dhe pika te tjera, mbetet e papreferuar edhe nga taksite, ndersa autobuset e kane akoma me te veshtire mberritjen ne Manastirin e 40 Shenjtoreve per shkak te rruges
VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=Savq-JzWyBk

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.