Like & Share

Nisja e trageteve të linjës Sarandë-Korfuz nga Saranda bëhet çdo ditë.
Oraret për periudhën 1 Korrik -31 Gusht janë :
  Sarandë – Korfuz
06:30, 08:45, 10:30, 16:00
Korfuz – Sarandë
07:00, 09:00, 13:00, 18:30
Oraret nga 1 Shtatori Korfuz – Sarande dhe Sarande – Korfuz Biletat priten pranë Portit Detar Sarandë në rrugën “Mitat Hoxha”.
Informacione të mëtejshme dhe rezervime kontaktoni në agjencitë turistike në rrugën e portit ose në
[email protected]
00355 85226057
00355692073711  

 


Like & Share
Loading...
loading...
loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.