Kullat e Manastirit të Theollogos

Kullat e Manastirit të Theollogos ndodhen midis fshatrave Partizan dhe Malçan të Sarandës.
Sot kisha ruhet në gjëndje mesatare. Kullat e manastirit të Theollogos kanë qënë të ndërtuara me mur guri që datohet në Shek. XV-të.
kullat e manastirit theollogo 3 kullat e manastirit theollogo 4 kullat e manastirit theollogo 7 kullat e manastirit theollogokullat e manastirit theollogo 1 kullat e manastirit theollogo 5

.

Spread the love
Loading...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

AlbanianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianPolishRussianSwedish