Konsulli grek në Gjirokastër dorëzon në Bashkinë Finiq ndihmat nga Greqia

01/05/2018:57

Shperndaje:


Konsulli i Greqisë në Gjirokastër Lambros Kakisis ka dorëzuar në Bashkinë Finiq ndihmat që vinin nga Greqia dhe kpnkretisht nga Aleanca e Pavarur e Atikës.
Kanë qenë 4 mijë maska, 2 mijë doreza dhe 200 shishe 500 ml secila me lëng antiseptik, të cilat më pas do të përdoren nga qendrat shëndetësore të zonës për të mbrojtur shëndetin e grupeve të rrezikuara të qytetarëve të kësaj bashkie.

Kryetari i Bashkisë, Kristaq Kiço, ka shprehur mirënjohjen “Aleancën e Pavarur për Atikën” e cila mbështet pandërprerë përpjekjet e autoriteteve të Bashkisë Finik dhe Dropull për të përmirësuar cilësinë e jetës së qytetarëve dhe veçanërisht për të mbrojtur shëndetin e tyre.
Gjithashtu kryetari i bashkisë falënderoi Prefektin e Atikës George Patoulis, për këtë ofertë dhe shprehu besimin e tij se do të ketë një bashkëpunim të vërtetë midis institucioneve në të ardhmen e afërt.

Kryetari gjithashtu falënderoi Konsullin e palodhshëm të Greqisë në Gjirokastër Kakisis, pa ndihmën e të cilit iniciativat e komunës së Finiqit për mbështetjen e ilaçeve dhe materialeve shëndetësore të qytetarëve të rajonit nuk mund të kurorëzohen me sukses.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.