Fillon puna 500-milionëshe me tenderin me flamur të kuq

 Fillon puna 500-milionëshe me tenderin me flamur të kuq.
Ka filluar puna për rikualifikimin urban të sheshit në Livadhja.
Tenderi për këto punime u mbajt vetëm pak ditë pas zgjedhjeve dhe sipas Open Procurement Albania ky tender vlerësohet me flamur të kuq, që do të thotë me dyshime për korrupsion, pasi në këtë tender nuk ka patur konkurentë në garë.
Vlera e tenderit ka qene 51.682.705 lekë të reja.