Festohet 107-vjetori i policisë në Komisariatin e Sarandës – VIDEO

Komisariati i Policisë Sarandë ka kujtuar sot 103-vjetorin e krijimit të saj. Ceremonia nisi me himnin Kombëtar për të kaluar më pas tek fjalët e rastit.
Shefi i Komisariatit Syrja Bellaj në fjalën e tij kujtoi të gjithë ata punonjës të policisë që kanë rënë në krye të detyrës dhe ftoi të pranishmit që të mbajnë një minutë heshtje.
Më tej Bellaj theksoi rëndësinë e bashkëpunimit me komunitetin si dhe theksoi se nuk do të rreshtim asnjëherë për të kryer detyrën tonë kushtetuese.
Të pranishmit i përshëndeti edhe kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma, duke i uruar forcave të rendit suksese në detyrën e tyre fisnike sipas tij.
Ndryshe nga vitet e tjera, në këtë ceremoni munguan përfaqësues të opozitës.
Ceremonia vazhdoi me një kokteil të shtruar me këtë rast.

Festohet 107-vjetori i policisë në Komisariatin e Sarandës

Gepostet von Saranda Web am Montag, 13. Januar 2020