Festa e Krishtlindjes, “SarandaWeb” uron besimtarët

“Sarandaweb” uron të gjithë besimtarët me rastn e festës së Krishtlindjeve.Te kremtimi i festës së Krishtlindjeve të gjithë mund të gjejnë veten, besim dhe shpresë për kapërcimin e problemeve të tyre personale dhe sociale.