Emrat e 14 personave të ndaluar nga policia

 

Shkon në 14 numri i të shoqëruarve pas bllokimit të rrugës nacionale Gjirokastër-Kakavije.

Report Tv ka mësuar se ndër të shoqëruarit ka grekë dhe shqiptarë. Në këtë operacion kanë marrë pjesë edhe forcat anti-terror të Fierit, të cilët kanë shoqëruar këta persona.

Ndërkohë zbulohen emrat e 12 të shoqëruarve:

Thanas Papas

Dhimitër Konstantinos

Nina Dinos

Jorgos Varelas

Anestis Panajotis

Andrea Kurti

Thoma Stefo

Athanasis Papas

Konstantinos Gizolis

Harallamb Karathano

Pirro Panajoti

Kristo Duci

Theodhor Petropulos

Jorgo Thoma