Ekspozite arti në Sarandë nga mjeshtra te penelit shek. XX

09/06/1613:11

Shperndaje:


Ekspozite arti në Sarandë nga mjeshtra te penelit shek. XX Bashkia FullSizeRender

Per here te pare nje ekspozite e plote arti nga fondi i Galerise Kombetare te Arteve udhetoi ne kushte sigurie drejt Sarandes, per t’u peruruar diten e premte, me 10 qershor 2016, ora 19.30, ne prani te krijuesve dhe publikut, ne Galerine “Art-Saranda”.
Ardhja per here te pare e nje ekspozite te tille, me pune te perzgjedhura nga 35 artiste shqiptare te penelit te shek. 20, mundesohet nga bashkepunimi mes GKA dhe Bashkise se Sarandes, nen kujdesin e veçante te Kryetares Florjana Koka.
Ekspozita do te shoqeroje sezonin turistik 2016 dhe  pushuesit e tij,  duke qendruar e hapur deri me 10 shtator 2016.
Çeljes se ekspozites i paraprin nje konference  per shtyp i organizatoreve te ekspozites, qe mbahet per mediat me 10 qershor, ora 11.00, ne mjediset e Galerise “Art-Saranda”.

Bashkia FullSizeRender

Per here te pare nje ekspozite e plote arti nga fondi i Galerise Kombetare te Arteve udhetoi ne kushte sigurie drejt Sarandes, per t’u peruruar diten e premte, me 10 qershor 2016, ora 19.30, ne prani te krijuesve dhe publikut, ne Galerine “Art-Saranda”.
Ardhja per here te pare e nje ekspozite te tille, me pune te perzgjedhura nga 35 artiste shqiptare te penelit te shek. 20, mundesohet nga bashkepunimi mes GKA dhe Bashkise se Sarandes.
Ekspozita do te shoqeroje sezonin turistik 2016 dhe  pushuesit e tij,  duke qendruar e hapur deri me 10 shtator 2016.
Çeljes se ekspozites i paraprin nje konference  per shtyp i organizatoreve te ekspozites, qe mbahet per mediat me 10 qershor, ora 11.00, ne mjediset e Galerise “Art-Saranda”.
.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.