Butrinti ka arritur të mposhtë ekipin e Tepelenës në takimin e sotëm.
Takimi i luajtur në stadiumin e Sarandës ka përfunduar me fitoren e pastër të Butrintit me rezultatin 3 – 0.
Ndërkohë në Delvinë ekipi i Maliqit ka fituar takimin që është luajtur pa tifozë për shkak të dënimin nga Komisioni i Disiplinës.
Ekipi i Maliqit ka fituar me rezultatin 2 -1 dhe fakti që takimi luhej pa tifozë i ka cliruar lojtarët e Maliqit për festuar fitoren.
Butrinti ndodhet aktualisht në vendin e 5-të me 26 pikë, ndërsa Delvina në vendin e 9-të me 21 pikë
Javën e ardhshme Butrinti udhëton drejt Maliqit.

 

Loading...