Asnjë qindarkë më poshtë/ Tenderi i Bashkisë Sarandë fitohet 100%

30/10/2017:14

Shperndaje:


Openprocurement Albania ka vendosur flamur të kuq në një tjetër tender të Bashkisë Sarandë.
Bëhet fjalë për tenderin “Riparimi i sistemit KUZ në Lagjet e Sarandës, me numër reference REF-72933-09-24-2020, tender për të cilin fondi limit ka qenë 25 milionë lekë të vjetra.

Në këtë tender ka marrë pjesë vetëm 1 kompani dhe pavarësisht se prosupozohet se tenderat zhvillohen online dhe askush nuk mund të dijë se sa kompani mund të jenë pjesëmarrëse dhe sa do të jetë oferta e tyre, oferta e të vetmes kompani pjesëmarrëse ka qenë 25 milionë, pa u ulur asnjë qindarkë nga fondi limit.

FONDI LIMIT 2,083,333 Lekë pa tvsh
OFERTA e EREDA SHPK 2,083,333 pa tvsh


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.