6-vjeçari Flavio kërkon ndihmë: Dua të jetoj si gjithë shokët e mi…

04/11/2018:18

Shperndaje:


6-vjeçari Flavio kërkon ndihmë: Dua të jetoj si gjithë shokët e mi…
6-vjeçari Flavio Beshiku, fëmija i tretë i Olsi dhe Fullanxa Beshikut, që në moshën 1-vjeçare është i diagnostikuar me mëlçi dhe shpretkë të zmadhuar. Prej pesë vitesh prindët e Flavios nuk kanë reshtur duke shkuar sa nga një mjek tek tjetri në Tiranë dhe ende nuk po gjendet shkaku i zmadhimit të mëlçisë tek Flavio. Të ndodhur para kësaj situate mjekët në Tiranë rekomanduan dërgimin e Flavios në një nga spitalet në Turqi. Madje u përgatit edhe dokumentacioni e u dërgua në Ministrinë e Shëndetësisë, ku në mars të 2020 u miratua dërgimi i djalit në Turqi, por për shkak të pandemisë nuk u realizua dot. Ndërkohë që gjendja e Flavios dita – ditës rëndohet dhe vetë vogëlushi e ndihet shumë i dobët e me mjaft shqetësime. Por prindët e Flavios nuk kanë anë financiare që privatisht të shkojnë në Turqi, se për operacionin e Flavios kërkohen 10 mijë euro.
Më dhemb shumë barku, por edhe këmbët e krahët, na thotë Flavio, ndërsa kërkon ndihmë që të jetojë edhe ai si shokët…

Kushdo që e ka mundësinë për të ndihmuar mund të ndihmojë në llogarinë e babait të Flavios, Olsi Beshiku, numër llogarie në Raiffeisen Bank, IBAN 0011490482, SWIFT SGSBALTX
Kontakt: +355 67 604 9745
Edhe nëse s’ke mundësinë financiare, mund ta ndihmosh Flavion duke e SHPËRNDARË këtë video

 

View this post on Instagram

 

6-vjeçari Flavio kërkon ndihmë: Dua të jetoj si gjithë shokët e mi… 6-vjeçari Flavio Beshiku, fëmija i tretë i Olsi dhe Fullanxa Beshikut, që në moshën 1-vjeçare është i diagnostikuar me mëlçi dhe shpretkë të zmadhuar. Prej pesë vitesh prindët e Flavios nuk kanë reshtur duke shkuar sa nga një mjek tek tjetri në Tiranë dhe ende nuk po gjendet shkaku i zmadhimit të mëlçisë tek Flavio. Të ndodhur para kësaj situate mjekët në Tiranë rekomanduan dërgimin e Flavios në një nga spitalet në Turqi. Madje u përgatit edhe dokumentacioni e u dërgua në Ministrinë e Shëndetësisë, ku në mars të 2020 u miratua dërgimi i djalit në Turqi, por për shkak të pandemisë nuk u realizua dot. Ndërkohë që gjendja e Flavios dita – ditës rëndohet dhe vetë vogëlushi e ndihet shumë i dobët e me mjaft shqetësime. Por prindët e Flavios nuk kanë anë financiare që privatisht të shkojnë në Turqi, se për operacionin e Flavios kërkohen 10 mijë euro. Më dhemb shumë barku, por edhe këmbët e krahët, na thotë Flavio, ndërsa kërkon ndihmë që të jetojë edhe ai si shokët… Kushdo që e ka mundësinë për të ndihmuar mund të ndihmojë në llogarinë e babait të Flavios, Olsi Beshiku, numër llogarie në Raiffeisen Bank, IBAN 0011490482, SWIFT SGSBALTX Kontakt: +355 67 604 9745 Edhe nëse s’ke mundësinë financiare, mund ta ndihmosh Flavion duke e SHPËRNDARË këtë video

A post shared by Saranda Web (@saranda.web) on


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.