Reagimi popullor për pronat në bregdet, qeveria zhduk Fletoren Zyrtare

24 orë pas publikimit në Fletoren Zyrtare të vendimit të qeverisë hartat e pronave ku bllokohet kalimi i hipotekes, qeveria e ka fshirë publikimin e djeshem, duke e zevendesuar me nje tjeter vendim. Ende është e paqartë se cfarë ka ndodhur, por paraprakisht mendohet se ky veprim ka ardhur si pasoje e reagimit popullor dhe kryesisht nga banoret e zonave te bregdetit.
Harta e publikuar dje nga qeveria me pronat e bllokuara ne bregdet nga Lukova në Ksamil

Fletorja Zyrtare LINK: http://www.qbz.gov.al/botime/fletore_zyrtare/2019/PDF-2019/43-2019.pdf