Përfundon mbledhja, ja si votuan këshilltarët

Ka përfunduar në këto momente mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë, e cila kishte si pikë kryesore diskutimin dhe votimin për projekt-buxhetin e bashkisë.

Pas diskutimeve të shumta, u kalua në votim.

Ashtu sic edhe pritej nga opinioni qytetar, këshilltarët bashkiakë janë bërë të gjithë bashkë për miratimin e buxhetit pa asnjë votë kundër.