Zyra e Avokatit të Popullit, Sarandë

Zyra e Avokatit të Popullit, Sarandë

bashkia sarande

Zyra Rajonale e Avokatit të Popullit në Sarandë funksionon qe nga viti.2013 dhe në vazhdim.

Zyra Rajonale është e hapur cdo ditë,

E HËNË –E PREMTE                                                                                                   ORA 09:00 – 15:00

Adresa: Godina e Bashkisë,Sarandë, kati I,(Zyra e Informacionit) Cel: 069 22 35 026        E-mail:[email protected]