Zjarrfikset evitojne perhapjen e zjarrit ne kuroren me pisha

Nje vater zjarri eshte regjistruar mbremjen e sotme rreth ores 19.15 minuta ne kuroren me pisha ne afersi te nje kompleksi.
Zjarri mesohet se ka rene ne nje siperfaqe me bar dhe pisha.
Sherbimi zjarrfikes nderhyri menjehere duke vene ne kontroll dhe fikur kete vater zjarri dhe duke evituar perhapjen e flakeve neper pisha.