Zjarr në kazanët e plehrave, zjarrfikset evitojnë djegien e automjeteve

Nje zjarr eshte regjistruar ne kazanet e mbeturinave qe ndodhen prane shkolles Adem Sheme, Shtepise se Femijeve dhe nje kopshti femijesh.

Zjarri dyshohet se eshte vene nga endacake qe kerkojne ne keto kazane mbeturina ushqimore. Nderhyrja e zjarrfikseve ka qene e shpejte duke evituar perhapjen e zjarrit dhe djegien e disa automjeteve te parkuara.