Zjarr në gropën e ashensorit, zjarrfikset, ambulanca dhe policia në vendngjarje

Një zjarr i rënë në gropën e një ashensori ka shkaktuar panik në banorët e një pallati në Rrugën e Pestë
Sipas banorëve, Zjarri është shkaktuar gjatë saldimeve, ku mbeturinat që ndodheshin në gropën e ashensorit kanë marrë flakë si pasojë e shkëndijave të saldimit.
Në vendngjarje kanë mbërritur me shpejtësi forca zjarrfikse, policia dhe ambulanca.
Fatmirësisht, përveç panikut, nga zjarri nuk ka patur të lënduar apo dëme të tjera.
VIDEO