Zhdukje enigmatike e nje pushuesi nga Kosova ne Sarande.
Nje pushues nga Kosova eshte zhdukur ne menyre enigmatike nga hoteli ne Sarande.
Pushuesi 79-vjecar ishte akomoduar ne nje hotel ne Sarande se bashku me nje mikun e 78 vjec, gjithashtu nga Kosova.
Pasi ka dale nga hoteli pa njoftuar mikun e tij se ku do te shkonte, 79-vjecari nuk eshte kthyer.
Vonesa e gjate dhe pa adrese ka bere qe miku i tij te shqetesohet dhe te njoftoje policine e Sarandes per ngjarje.
Policia po punon per gjetjen e 79-vjecarit.

 

Loading...