Vijon prej 24 orësh në Sarandë operacioni anti KÇK, por pa kapur asgjë

FNSH vazhdon kontrollet prej mbrëmjes së djeshme ne Sarande.

Aksioni janë perqendruar ne hyrje – daljet e   qytetit të Sarandes ne Qafe-Gjashte, Kanali i Çukës dhe disa kryqëzime në qytet, ku kontrollohen mjete te dyshuara.

Deri tani nuk raportohet të jetë bllokuar ndonjë mjet apo për ndonjë person të shoqëruar. Operacione të ngjashme po zhvillohen në disa qytete të vendit, ku në Gjirokastër raportohet për 18 automjete të bllokuara.