Vijon me ritme të shpejta puna në rrugën Kardhiq – Sarandë

Puna në rrugën Kardhiq – Sarandë  vijon me ritme të kënaqshme dhe me standardet më të mira. Kështu janë shprehur zyrtarë të Autoritetit Rrugos Shqiptar. 
Ashtu sic është  parashikuar nga projekti në të gjithë gjatësinë e rrugës  do të ndërtohet tubacioni për instalimin e fibrave optike, deri tanimë ka përfunduar tubacioni në disa trakte.
Paralelisht po vijon puna  për ndërtimin e dy urave, ku kanë perfunduar të dy ballnat dhe tani punohet për ndertimin e pilave të mesit.
Ndër punimet në proces janë dhe ndërtimi i mureve mbajtës, prej të cilave është realizuar një pjesë e rëndësishme.