VIDEO/ Zhvillohet mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë. Temat e diskutuara

27/02/2017:16

Shperndaje:


Është zhvilluar pasditen e sotme mbledhja e Këshillit Bashkiak, ku ndër të tjera janë diskutuar dhe marrë këto vendime:
1. Vendim “Mbi miratimin e kritereve të dhënies së ndihmës ekonomike nga fondi i kushtëzuar për bllok-ndihmën, si dhe nga fondet e Buxhetit Vendor”,
2. Vendim “Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 1 –31 janar 2020 me fondin 6% të bllokskemës së ndihmës ekonomike”
3. Vendim “Mbi dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë, Janar 2020”.
4. Vendim “Mbi ngritjen e Këshillit Artistik – Kulturor ”
5. Vendim “Mbi miratimin e tematikës së mbledhjeve të Këshillit Bashkiak për periudhën Janar-Qershor 2020”
6. Vendim “ Mbi problematikat e PPV-së”
7. Vendim “Saktësim emri, atësie, mbiemri, sipas Vendimeve të Këshillit Bashkiak”

Pika të tjera:
1. Prezantimi i situatës aktuale në lidhje me strehimin të komunitetit Rom, të vendosur në Çukë .
2. Informacion nga Bashkia mbi ecurinë e problemeve të mbivendosjes së shesheve të qytetarëve, të mara me Vendim të Këshillit Bashkiak, por të hipotekuara nga ish-pronarë.
3. Informacion nga Bashkia mbi procesin e zbatimit të VKM 329 datë 22.05.2019 .

Kjo mbledhje është transmentuar LIVE në Saranda Web

https://www.facebook.com/SarandaWeb.net/videos/611137082785329/

https://www.facebook.com/SarandaWeb.net/videos/321941585431250/


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.