VIDEO – Seri shpërthimesh në Vlorë, banorët në rrezik.
Një seri shpërthimesh të fuqishme kanë ndodhur këtë të dielë në lagjen “Pavarësia” në qytetin e Vlorës.
Një transformator ka marrë flakë dhe shkëndijat elektrike kanë shpërthyer duke shkaktuar një zhurmë të madhe dhe të frikshme.
Të gjithë banorët e kësaj lagje në Skelë të Vlorës janë shqetësuar tejmase, pasi shkëndijat e forta elektrike lehtësisht mund të marrin jetë njerëzish.
Transformatori i energjisë elektrike ndodhet në mes të dy pallateve të banuara dhe ka shpërthyer duke vënë në rrezik shumë persona.

 

Loading...