VIDEO – Organizata Omonia zgjedh kryetarin e ri. EMRI

Organizata Omonia ka zhvilluar Konferencen e 10-te dhe ka zgjedhur kryetarin e ri. Ne kete konference merrnin pjese 300 delegate dhe pas numerimit te votava fitues me 241 vota ka dale Vasil Kajo.
Kandidatet e tjere kane marre 36 Alqi Puli, 17 Dhimosten Zhuli dhe 6 vota te pavlefshme.