Miliona euro të shpenzuara për të përmbytur me fekale edhe Rrugën e Flamurit.
Më pak se një orë shi është dashur që të përmbytë rrugën e “Flamurit” dhe bizneset përgjatë saj.
Shiu ka nxjerrë në pah punën e dobët të firmës së ndërtimit, pasi pllakat në trotuarin e rrugës kanë lëvizur dhe pusetat janë bllokuar, duke mos e tërhequr ujin, i cili ka shpërthyer në bizneset kah rrugës.
VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=9XOrSpt9dns&t=12s 

 

Loading...