Vendimi i Këshillit Bashkiak Sarandë: Ulje taksash për hotelet, shtyrje për të tjerët

30/07/2014:50

Shperndaje:


Këshilli Bashkiak miratoi sot disa ndryshime dhe lehtësira fiskale, në reflektim të situatës Covid-19
Konkretisht u miratuan:
1.Lehtësmi i tarifës së shërbimit për dhomë në hotelerinë e Sarandës dhe Ksamilit, deri në masën 25%.
2. Ulja e taksës së fjetjes në hotelet për Njësinë Administrative Ksamil, në masën 22%
3-Përgjysmimi i tarifës së shërbimit për shoqëritë e transportit ndërqytetas

4.Shtyrja e pagesës së detyrimeve për subjekte që kanë vështirësi financiare, për shkak të COVID 19, duke i hapur rrugën nënshkrimit të një marrëveshjeje dypalëshe mes subjektit dhe Bashkisë, për modalitetet e shlyerjes së këtyre detyrimeve.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.