Vazhdojnë punimet në Ujësjellësin e Merkos, furnizon 15 fshatra

04/10/2014:57

Shperndaje:


Vazhdojnë punimet për ujësjellësin e Merkos, i cili do të furnizojë me ujë të pijshëm 13 fshatrave në bashkinë e Finiqit dhe 2 fshatra në Bashkinë e Konispolit.

Kjo vepër e cila financohet tërësisht nga buxheti i shtetit dhe në fazën e parë me fondin 466,528.839 lekë pa TVSH do të ndëtohen linjat e jashtme dhe depot në fshatrat Kulluricë, Livadhja, Kalivja, Llazat, Kalcat, Sopik, Lefter Talo, Vagalat, Gravë, Qesarat, Karroq dhe Pandalejmon, Ninat dhe Markat.

Rrjetet e brendshme të këtyre fshatrave do të financohen vitin tjetër.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.