Vazhdojnë punimet në ujësjellësin e Kostarit, investim i banorëve dhe Bashkisë Finiq

Vazhdojnë në mënyrë intensive punimet për përfundimin edhe të rrjetit të brendshëm të ujësjellësit në fshatin Kostar të Bashkisë Finiq.
Është një vepër që realizohet me bashkëpunimin e kryesisë së fshatit, të Ndërmarrjes Kununale të Ujësjellësit dhe Kanalizimeve dhe Bashkisë Finiq.

Kryetari i Bashkisë së Finiqit Kristo Kiço vizitoi këto ditë punimet dhe kërkoi nga drejtoria e ndërmarrjes komunale të përshpejtojë proçedurat e instalimit të tubacioneve në rrjetin e brendshëm të çdo lagjeje, me qëllim që të përfundojë sa më shpejtë kjo vepër.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΚΩΣΤΑΡΙΟΥ Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την ολοκλήρωση και του…

Gepostet von Δήμος Φοινικαίων – Bashkia Finiq am Donnerstag, 28. Mai 2020