U filmua duke dhunuar nxënësit, ndjekje penale

Komisariati i Policisë Himarë njofton se u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë, një mësuese banuese në Sarandë
Kjo pasi dyshohet se në muajin Qershor 2018, në një shkollë në Shënvasil, ka dhunuar nxënësit e klasës së saj.
Ngjarja ishte filmuar dhe është transmentuar përpara disa ditësh në një tv kombëtar.
Neni 124/b i Kodit Penal.