Tjetër skandal: Kryetari i PD Sarandë 14.5 milionë lekë pa paguar në OSHEE

Diten e djeshme eshte publikuar nje fature me detyrime ndaj OSHEE ne nje shume 17.5 milione leke te vjetra ne emer te deputetit Alket Hyseni dhe Sheme Lulo.
Deputeti Alket Hyseni shprehet se apartamentin e ka shitur prej 3 vitesh dhe se ne kontrate detyrimet e apartamentit jane marre persiper nga bleresi.
Diten e sotme, Saranda Web ka siguruar nje tjeter fature ne shumen prej 14.5 milione lekesh detyrime ndaj OSHEE, fature ne emrin e kryetarit te PD Sarande Hariz Mema.