Thirret mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë. Ja çfarë do të diskutohet

26/06/2011:29

Shperndaje:


Ditën e martë më datë 30.06.2020 ora 14:00, në sallën e mbledhjeve të Bashkisë kati i parë, zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit të Bashkisë, në bazë të Ligjit 139/2015, neni 53 pika 4), me këtë rend dite:

1. P/Vendim “Mbi dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë, Maj 2020”
2. P/Vendim “Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 1 – 31 Maj 2020 me fondin 6% të bllokskemës së ndihmës ekonomike”
3. P/Vendim “Për miratimin e sistemit të pikëzimit për kredi sociale për strehim”
4. P/Vendim “Për miratimin e rregullores për mardhëniet e Këshillit të Bashkisë Sarandë me publikun dhe me median ”
5. P/Vendim “Për miratimin e planit të aktiviteteve të Këshillit të Bashkisë për periudhën Korrik – Dhjetor 2020”
6. P/Vendim “Saktësim emri, atësie, mbiemri, sipas vendimeve të Këshillit Bashkiak “

MBLEDHJET E KOMISIONEVE
· Komisioni i Rregullores, do të zhvillojë mbledhjen në datë 26 Qershor, ora 10:00.
· Komisioni i Çështjeve Juridike, do të zhvillojë mbledhjen në datë 29 Qershor, ora 12:00


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.