Tenderi me flamur të kuq në Bashkinë Finiq, 2 lekë më pak se fondi limit

31/01/1920:54

Shperndaje:


Tenderat publik janë shndërruar në parajsa të vërteta për zyrtarët e cdo niveli, qeverisje qëndrore apo lokale.
Një ndër këto parajsa është edhe në Bashkinë Finiq, ku Open Procurement Albania ka vlerësuar shumë nga këto tendera me flamur të kuq.
Dhe një ndër këto tendera është edhe tenderi për “Blerje automjeti VAN per nevoja te bashkise”
Sipas Open Procurement Albania, Prokurimi është zhvilluar me një konkurrent të vetëm. Shpesh këto procedura më shumë se mungesë konkurrence në treg shfaqin opsione të formulimit të kritereve dhe afateve për dorëzim dokument në favor të një kompanie të paramenduar klienteliste. Këto tendera meritojnë të konsiderohen të ekspozuara dhe me risk ose thënë shqip korrupsion i pastër.
Ajo që bie në sy te ky tender është shifra e ofruar nga kompania fituese, e cila është vetëm 2 lekë më pak se fondi limit i këtij tenderi. 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.