Tenderi i çmendur: Bashkia Finiq 30 milionë për blerje vajra, goma dhe bateri

Një tender vertetë i cmendur duket tenderi më i fundit zhvilluar nga ana e Bashkisë Finiq, ku sipas njoftimit në OpenProcurement.al, Fondi Limit për një tender për blerjen e “vajra,goma,bateri” ka qenë plotë 2 583 330 lekë pa t.v.sh ose ndryshe më shumë se 30 milionë lekë të vjetra.
Tenderi zhvillohet me të ardhurat e bashkisë, të cilat vijnë kryesisht nga qeratë e kullotave dhe taksat e fshatrave, ku në shumicën e tyre jeton popullsi e moshës së tretë, të cilët vuajnë mungesën e ujit të pijshëm, ambulancave dhe infrastrukturës rrugore