Tenderi 7 milionë euro/ FUSHA ndërpret punimet në Bulevard

Prej disa ditësh është vënë re pezullim i punimeve në rikonstruksionin e Bulevardit në Sarandë.
Fillimisht u mendua se kjo erdhi për shkak të situatës nga tërmeti dhe më pas me ditët pushim nga festat dhe fundjave, por pavarësisht se kjo situatë i tejkalua dhe gjithçka po i rikthehet normalitetit, punimet në rikonstruksionin e Bulevardit nuk kanë rifilluar.
Ende nuk dihet nëse situata e krijuar nga dëmet e tërmetit do të ndikojë në bllokimin përfundimtar të punimeve të nisura në Bulevardin e Sarandës.