Tenderi 175 milionë për kanalizimet, eleminohen 5 kompani nga 6 pjesëmarrës

16/08/2012:38

Shperndaje:


5 kompani janë janë eleminuar nga konkurimi në tenderin e shpallur për ”Permiresimi i KUZ Sarande (Sarande- ITUN, Bajpas dhe vendosje saracineska manovrimi, ajrues)” vlera totale e të cilit ishte rreth 175 milionë lekë të vjetra.
Sipas publikimit në APP, Kriteret e përzgjedhjes së fituesit kanë qenë çmimi më i ulët, por nga tenderi janë eleminuar 5 nga 6 kompanitë pjesëmarrëse.

1. BOE “TEA-D” shpk dhe “6D – PLAN” shpk Skualifikuar
2. “MANE/S” shpk Skualifikuar
3. “HARMONIA” shpk Kualifikuar
4. “K.M.K” shpk Skualifikuar
5. “STELA-2000” shpk Skualifikuar
6. “K-AAV”shpk Skualifikuar

Pas eleminimit të 5 kompanive, fitues i tenderit është shpallur “HARMONIA” shpk me vlerë rreth 145 milionë lekë të vjetra.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.