Tenderi 100 milionë/ Konkurojnë 2 kompani me oferta 98 dhe 97 milionë lekë

17/06/2013:06

Shperndaje:


Bashkia Sarandë njofton në APP se ka përmbyllur tenderin për “Riveshje me asfalt i rrugës “Idriz Alidhima” ose siç njihet në Sarandë rruga e stadiumit, punë për të cilën Bashkia Sarandë ka akorduar  8.333.333 lekë pa TVSH ose fiks 100 milionë lekë të vjetra.
Ajo që bën përshtypje në këtë tender është fakti se të 2 kompanitë konkuruese kanë dhenë oferta gati “në kokë” dhe gati të njëjta:
 JODY-KOMPANY SHPK 98 milionë e 200 mijë lekë
 ARTI  SHPK 96 milionë e 901 mijë lekë

Ndryshe nga çfarë është bërë praktikë pune në tendera ku eleminohen konkerentët me oferta të ulta me argumentin standart “për mos plotësim të kritereve të vendosura”, në këtë tender nuk ka patur të skualifikuar dhe rrjedhimisht fitues i tenderit është shpallur ARTI  SHPK me ofertën prej 96 milionë e 901 mijë lekë ose rreth 97 % të Fondit Limit.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.