Të rinjtë e Sarandës dhe Ksamilit: Duam plazh publik

26/01/1913:25

Shperndaje:


Gjatë Dëgjesës publike organizuar nga FRESSH Sarandë me të rinj nga Saranda dhe Ksamili, të rinjtë kanë ngritur shqetësimin e tyre, por edhe të miqve të tyre nga qytete dhe vende të tjera që zgjedhin Sarandën dhe Ksamilin për të pushuar.
Bëhet fjalë për mungesën e  plazheve publike dhe mosrespektimin nga ana e privatëve të vendimit të qeverisë për hapësirën 20% si plazh publik.
Nga ana e kryetarit të FRESSH Sarandë Eri Sulo u mor angazhim për të kërkuar nga ana e Bashkisë Sarandë lënien në shërbim të publikut të më shumë hapësirave në plazhe, por edhe ndjekjen e kësaj problematike përgjatë sezonit veror duke ngritur edhe një task force.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.