Të rinjtë e Partisë Demokratike Sarandë piknik në Butrint: Po vjen rrotacioni

Pas takimit që kanë patur në selinë e Partisë Demokratike Sarandë, të rinjtë demokratë kanë zhvilluar një vizitë në Butrint.
Në postimin në facebook, ata shprehen se kjo është dekada e rinisë, ndërsa kryetari i FRPD Belind Këlliçi shkruan:

“Vizitë e paharrueshme në qytetin antik të Butrintit, ku arkitektura e lashtë dhe historia e këtij qyteti tërheqin mijëra turistë vit për vit. Këtë herë, ndryshe nga vitet e tjera, kriza ekonomike e shkaktuar nga Ramavirusi e ka lënë Butrintin pa turistë dhe pa mbështetje”.