Tërmet 3.4 ballë në Sarandë , epiqendra në veri të Korfuzit

Një tërmet ka është ndier dje në sarandë duke shqetësuar jo pak qytetarët. Tërmeti mësohet se ka qenë me magnitudë 3.4 ballë dhe ka patur si epiqëndër zonën rreth 34 km në  veri të korfuzit.  Ky tërmet u ndje edhe në zonat e rajonit tonë  ku në sarandë pati ndjeshmëri më të madhe, Tërmeti ka rënë rreth orë 00: 49 të mëngjesit të sotëm. Mësohet se në Greqi ka pasur rreth 10 tërmeti të njëpasnjëshme duke filluar rreth orës 22 : 19 e deri në orën 00 : 49 ku është rregjistruar edhe I fundit.