Suprizojnë demokratët e Ksamilit, emra të rinj në garën e kandidatëve

Ndryshe nga propozimet kaotike të bëra nga demokratët në Finiq dhe Bashkisë e Konispolit, ku në këtë të fundit u propozuar 14 emra për kandidatë për deputetë, demokratët e Ksamilit kanë qenë të qartë në propozimet e tyre.
Kështu, ata kanë propozuar të ndarë emrat për kandidatë për kryetar bashkie nga kandidatët për deputetë.
Gjatë mbledhjes, e cila ka përfunduar përpara pak castesh, përvec emrave të propozuar në Finiq dhe Konispol, bie në sy propozimi i demokratëve të Ksamilit të Armando Magllarës si kandidat për kryetar bashkie.

Propozimet për kandidatë për deputetë: Nada Mecorapaj , Fatbardh Kadilli, Jolio Dine, Alket Kola, Besnik Aliaj, Manjola Cikuli, Skerdilaid Sulozeqi, Zana Piro, Evelina Cela.

Propozimet për kandidatë për kryetar bashkie: Armando Magllara,   Kreshnik Bozho, Lina Vaso, Gentjan Zera, dhe Bejdo Cela