Stefan Cipa zëvendëson “Beun e Jugut”

20/09/1610:13

Shperndaje:


stefan-cipaStefan Cipa “zëvendëson Beun e Jugut”
Koco Kokedhima ka konsumuar mungesat e lejuara nga statuti në mbledhjen e kryesise shkruan skandal.al dhe kështu ka zyrtarizuar largimin nga kryesia e PS.
Ne nje mbledhje te kryesise se PS, e cila u mblodh dje pasdite, Koco Kokedhima nuk ishte pjese.
Kjo eshte e pesta mungese radhazi e Koco Kokedhimes ne mbledhjet e kryesise se PS.
Nje burim nga kjo mbledhje, i tha Skandal.al se Koco Kokedhima ka konsumuar mungesat e lejuara nga statuti ne mbledhjen e kryesise.
Tani eshte jashte cdo standardi statutor dhe praktikisht nuk eshte ai qe po le kryesine e PS, por statuti i PS qe e nxjerr jashte nga ky forum- i tha burimi Skandal.al.
Nderkohe, Skandal.al mesoi se Koco Kokedhima nuk ka qene prezent as ne mbledhjen e mengjesit te kryetarit te PS Edi Rama me sekretaret. Edhe ne ate mbledhje Koco Kokedhima nuk eshte prej muajsh.
Pikerisht per kete arsye, funksionet e tij po zevendesohen menjehere.
Burime nga mbledhja e sotme e kryesise, i thane Skandal.al se riorganizimi i PS ne emigracion, ne baze te statutit dhe vendimeve te asamblese e kongresit, i eshte caktuar si detyre, nje socialisti rrace, i njohur gjeresisht ne emigracion, posacerisht ne ate me masivin, ne Greqi, Stefan Cipes.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.