Skandaloze: Gurë në vend të sinjalistikës në rrugën hyrëse në Sarandë
Fotografia qe shikoni eshte bere para castesh ne qendren e Metoqit, ne rrugen hyrese per ne qytetin e Sarandes.
Qytetari qe ka derguar foton shprehet se ne kete vend eshte hapur nje grope nga punonjesit e Bashkise Sarande, te cilet e kane braktisur gropen duke e lene te hapur dhe si shenja dalluese se aty ka nje grope ka vendosur 2 gure.
Gropa e hapur, por aq me teper guret ne rruge, mund te behen gjate oreve te nates burim aksidenti, pasi udhetaret, te cilet ne kete sezon me se shumti jane vizitore, nuk mund ta imagjinojne se Bashkia Sarande vendos gure ne mes te rruges.

Loading...

 

loading...
loading...