SKANDALI: Në bashkinë Finiq flitet dhe shkruhet vetëm greqisht

Bashkia Finiq ne rajonin e Sarandes shfaq here pas here postime ne faqen e saj te Fb.
Ajo qe te bie ne sy menjehere eshte se te gjitha postimet e bera ne kete faqe sociale jane ne gjuhen greke.
Natyrshem lind pyetja po banoret me kombesi shqiptare qe jetojne ne fshatrat e territorit te Bashkise Finiq a kane te drejte te informohen nga faqja e FB Bashkia Finiq ne gjuhen zyrtare te shtetit dhe ne gjuhen e tyre ametare ?!