Skandali i Prokurorisë dhe Gjykatës Sarandë: Dënon të pafajshmin dhe fsheh autorin e vjedhjes

Një rast skandaloz është bërë publik në emisionin “Shihemi në gjyq” të datës 29 Dhjetor 2019
Bëhet fjalë për dënimin e një të pafajshmi pa asnjë provë dhe fakt, por vetëm me një deklarim paraprak të personit i cili u kap dhe u akuzua për vjedhje, pavarësisht se dhe ai deklarim është tërhequr më pas.
Por meqënëse autorët në këtë ngjarje kanë qenë 2 persona dhe Prokuroria me gjasa ka marrë paratë nga autori i dytë, ka akuzuar një person tjetër të pafajshëm, për të cilin edhe Gjykata e Sarandës ka dhënë dënimin me burg.
Për më tepër ndiqni videon në youtube https://youtu.be/HuwRWIPibm4