Shpella e Pellumbave Sarande

Shpella e Pellumbave Sarande – VIDEO
Shpella e Pellumbave ndodhet rreth 12 km larg Sarandës.
Rëra e pastër dhe uji i kristaltë e bëjnë këtë gji një ndër plazhet më të bukur.
Terreni i vështirë për të shkuar deri aty i bën aventurierët e guximshëm të ndihen në këtë plazh si në parajsën e tyre. Shpella e Pellumbave Sarande