Shkolla “Adem Sheme” gati për të pritur nxënësit të hënën. 316 nxënës në klasën e parë në Sarandë, Delvinë & Konispol

09/09/2318:47

Shperndaje:

Në shkollën 9-vjeçare edhe sot kanë vijuar punimet përmbyllëse për të bërë të mundur që ditën e hënë shkolla të jetë gati për pritjen e nxënësve, pas disa muajsh rikonstruksion të kësaj shkolle.

Në bashkitë Sarandë, Delvinë dhe Konispol janë 15 shkolla qendër dhe 17 shkolla të tjera vartëse, 2 gjimnaze, 2 shkolla të mesme profesionale.

Numri i nxënësve për vitin e ri shkollor është 4082, nga të cilët 3212 në arsimin 9-vjeçar dhe 870 në arsimin e mesëm.
Në klasën e parë këtë vit do të ulen 316 nxënës.

SARANDA WEB TV – 24 ORË ONLINE


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2024 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.